Herbouw zendmast Hoogersmilde

 
<< 02 >>
 

Dinsdag 1 November | BAM start met reparatie zendmast..

Alticom (exploitant van hoge telecommunicatietorens en masten en leverancier van infrastructuur- en datacenterdiensten) heeft BAM Gebouwservices opdracht verleend voor het herstel van de schade, die 15 juli 2011 is ontstaan door brand in de – oorspronkelijk – 294 meter hoge toren in het Drentse Hoogersmilde.

De opdracht omvat het herstellen van de betonnen bordessen van de 15de tot en met de 23ste verdieping. De 23ste verdieping is gesitueerd op 85 meter hoogte. BAM zal tevens de gevelkozijnen tussen de bordessen vervangen, alsook de balustradehekken. BAM zal hiervoor de 15de tot en met de 20ste verdieping in de steigers zetten en voorzien van steigerdoek. Met de herstelopdracht is een bedrag gemoeid van circa € 0,5 miljoen.

BAM Gebouwservices – een dochteronderneming van BAM Utiliteitsbouw bv – start de werkzaamheden in november. BAM verwacht het herstel medio januari 2012 te kunnen afronden.

Nadere informatie: drs. A.C. Pronk, Koninklijke BAM Groep nv, (030) 659 86 21.
Bedrijf:
BAM Gebouwservices, regio Utrecht  | BAM Gebouwservices

 

http://www.rojo.nl/

Rojo Steigerbouw b.v. is een landelijk opererend steigerbouwbedrijf met vestigingen in Delft (hoofdvestiging) en Swifterbant. Wij zijn werkzaam als steigerbouwbedrijf in de Bouwsector en “brengen hogerop dichterbij”.

Rojo Steigerbouw b.v. levert een totaalpakket ten behoeve van de grote aannemer.
Dit houdt ondermeer in: de gehele engineering, teken/- berekenwerk, de montage/demontage van de steiger en de verhuur en logistiek van het steigermateriaal.  Website: http://www.rojo.nl

 


Dinsdag 1 November 2011 | Aan de noordoost zijde van de toren is een goederenlift aangebracht

Dinsdag 1 November 2011 | Goederenlift..
 
<< 02 >>
 

Alle legale Radio en TV Zenders in Nederland