<< 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >>
 

Brand in de TV-toren in Hoogersmilde

05-08-2011 | Geen strafbare feiten bij brand Hoogersmilde

Geen strafbare feiten bij brand Hoogersmilde HOOGERSMILDE - De politie Drenthe gaat er vooralsnog van uit dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd die half juli tot de brand in de zendmast van Hoogersmilde hebben geleid. Dat liet de politie vrijdag weten. Het onderzoek over de door de brand geknakte zendmast is gedeeltelijk afgerond.

Alle getuigen zijn inmiddels gehoord. Nu wordt de informatie geanalyseerd en verwerkt in een eindrapport. De politie verwacht daar over ongeveer twee weken klaar mee te zijn. Masteigenaar Novec begint met een eigen onderzoek naar de oorzaak van de brand. Daarnaast wordt de schade aan de mast in kaart gebracht. Volgens een woordvoerder is het nog niet bekend wanneer dit onderzoek klaar is.

Bron: http://www.telegraaf.nl


05-08-2011 | Hoogersmilde vandaag 10:00 - 13:00 uur

De opruimwerkzaamheden liggen plat ivm. onderzoek door schadeonderzoekers die alles goed bekijken en foto's maken voor hun rapport ed.


05-08-2011 | Gorissen & Van der Zande Schadeonderzoek

http://www.g-z.nl/

Uw betrouwbare en onafhankelijke partner op het gebied van (schade)onderzoek

Gorissen & Van der Zande Schadeonderzoek B.V. is een geheel zelfstandig en onafhankelijk bedrijf met tientallen manjaren (recherche-) ervaring op het gebied van zowel tactisch als technisch toedrachtonderzoek bij allerlei schade-evenementen.

Wij beschikken voor het instellen van dergelijke onderzoeken over een vergunning van het Ministerie van Justitie en bovendien hebben wij gecertificeerde branddeskundigheid in huis. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk verzekeraars, expertisebureaus en de advocatuur doch ook andere bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht. Onze onderzoeken worden zowel in binnen- als in het buitenland uitgevoerd. Gorissen & Van der Zande Schadeonderzoek B.V. is dan ook het adres voor een gedegen, vakkundig en objectief onderzoek. Met Register-Experts. http://www.g-z.nl


05-08-2011 | Stekelenburg Schade Onderzoek Bureau BV

http://www.stekelenburg.nl/

Stekelenburg Schade Onderzoek Bureau verricht tactisch en technisch onderzoek naar de oorzaak van schades. Met waarheidsvinding als ons enige doel helpen we onze cliŽnten. Verzekeringsmaatschappijen, advocaten en bedrijven vertrouwen al meer dan 25 jaar op de integriteit van ons werk.
http://www.stekelenburg.nl


05-08-2011 | Centrum voor Brandveiligheid

http://www.efectis.nl

Als het centrum voor brandveiligheid in Nederland biedt Efectis Nederland B.V. een complete reeks aan diensten op het gebied van brandveiligheid. Het Europese netwerk van Efectis Nederland beschikt over de grootste verscheidenheid aan oven- en testfaciliteiten in Europa. Als onderdeel van dit netwerk hebben wij de kennis en ervaring om alle vragen met betrekking tot brandveiligheid te beantwoorden.

Integriteit en onafhankelijkheid behoren tot onze belangrijke waarden als het gaat om testen en certificeren. Dit geldt bijvoorbeeld voor alle activiteiten rond... lees meer http://www.efectis.nl


De Meneer met het rode T-shirt is van Efectis Nederland | Website: http://www.efectis.nl

 

Rechts op de foto is een man van Stekelenburg Schade Onderzoek Bureau BV | http://www.stekelenburg.nl

Links op de foto is een man van Gorissen & Van der Zande Schadeonderzoek | http://www.g-z.nl


Een belangrijk onderdeel.. Hier is de brand waarschijnlijk is ontstaan. Dit deel wordt ontdaan van het oranje kleed...


De inspecteurs maken heel veel foto's van details


 

 << 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >>
 


Alle legale Radio en TV Zenders in Nederland